Jeugd en Muziek Maaseik

Kelly Poukens

BLOED, ZWEET EN TRANEN
zondagavondvoorstelling.

Toen we in de zomer van 2020 onze Maaseikse sopraan Kelly Poukens polsten of ze een eigen creatie wilde maken waarbij ze in de huid zou kruipen van Harlindis en Relindis, heeft ze niet getwijfeld. We hadden niet anders verwacht want Kelly gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 

Kelly is natuurlijk niet aan haar proefstuk want met producties als “Keep calm and Kelly on” of “Lenny (Bernstein) en Kelly” scoorde ze eerder ook al in Aldeneik.

In deze muziektheaterproductie nemen Kelly Poukens (zang) en Maarten Vandenbemden (gitaar) in een regie van Brigitte Odett u mee op een muzikale tocht waarin ze op zoek gaan naar de ideale manier om van een hoop stenen en een zak cement een fundament te creëren dat de tand des tijds kan doorstaan.

Brigitte Odett, regie
Anders dan vorige jaren heeft Kelly voor deze muziektheaterproductie niks aan ’t toeval overgelaten en de ervaren regisseur Brigitte Odett onder de arm genomen.  Haar naam vind je onder grote Joop van den Ende producties zoals les Miserables, Evita, Mama Mia!, My Fair Lady. Een duizelingwekkende cv, en toch, toch verbaast ’t ons niet dat Kelly zo’n grande dame weet te enthousiasmeren voor haar productie.

Deze leading lady van de musical zal Kelly niet enkel van op een afstand aansturen maar ook haar stempel drukken op deze productie.
Hoe Kelly dat allemaal klaarspeelt? Omdat Kelly nu eenmaal Kelly is!

Wij zijn helemaal overtuigd en boekten 3 voorstellingen.

Tickets: Gratis toegang

www.kellypoukens.com


UItvoerder

Datum

20 mrt 2022

Tijd

20:00

Prijs

Gratis

LOCATIE

Sint Annakerk Aldeneik
Hamontweg

Volgend Event