Jeugd en Muziek Maaseik

LET FAR DREAMS …

geannuleerd!

Eerder vandaag (17.02) kregen we bericht dat omwille van dwingende reden de dirigent van Mantelius forfait dient te geven voor het concert van zaterdag 2 maart. Een alternatief zoals een gastdirigent leek zowel voor het koor als voor ons geen goede optie en dus kwamen we overeen het volledige programma  te verplaatsen naar volgend seizoen!! Hierover later meer. 

We wensen Jos een spoedig herstel toe.

De tickethouders worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht en de kaartjes worden zo snel mogelijk terugbetaald.

 

KLARINETKWARTET HUGUETTE GOFFIN
&
MANTELIUSENSEMBLE  o.l.v. JOS CUPPENS

Sopraan: Karlijn Noten
Piano: Jean-Marie Van Broeckhoven

Let far dreams take you…
Het vocaal ensemble Mantelius uit Hasselt neemt u mee naar verre horizonten.
Prachtige teksten met als thema de zee, als symbool voor de levensloop alsook het magische van de nacht werden sfeervol getoonzet door L. Zaninelli, E.Witacre, A. Carter en D.Elder.

– “three nocturnes” van de jonge Amerikaanse componist Daniel Gelder. De rustige en soms weemoedige sfeer van de muziek brengt ons meteen in een andere wereld.

– “Horizons” van de Engelse componist Andrew Carter, een werk voor koor en sopraansolo, waarin woorden van zeven bekende Engelse dichters, met de zee als thema, verwijzen naar de reis van het leven.

 

Klarinetkwartet Huguette Goffin
  

Het klarinet van de Academie voor Kunsten staat onderleiding van Huguette Goffin en musiceert vanaf 2020 samen. Vorig jaar vond een wisseling plaats in de samenstelling van het ensemble en sindsdien is gewerkt aan een nieuw programma. Het klarinetkwartet heeft de afgelopen periode diverse uitvoeringen mee mogen verzorgen: bv tijdens de kunstendag en het Laureatenconcert in Maaseik, op de Steylerdag in kloosterdorp Steyl. We vermelden ook nog de concerten samen met de Tegelse Hofzangers en het Euregio Symfonieorkest Symposia Eugeniana’.
Bijzonder was het tandemconcert met het Kugoni Trio in de St.- Annakerk van Aldeneik.

Leden van het kwartet zijn Petra Kuntzelaers, Roy Denessen, Huguette Goffin, (besklarinet) en Peter Bellen (basklarinet).

Leuk weetje: Dirigent Jos Cuppens en Huguette Goffin zijn beiden klarinettisten van opleiding en kennen elkaar al vele jaren. Zeker weten dat ze met hun ensembles nog een verrassing achter de hand hebben!

U KOMT TOCH OOK!!

 

 


UItvoerder

Datum

02 mrt 2024

Tijd

20:00

Prijs

€ 15,00

LOCATIE

Minderbroederskerk
Boomgaardstraat 10 3680 Maaseik

Volgend Event